GIDE Blog
Timișul are un reprezentant de seamă în competitia gastronomiei europene! Tânărul bucătar Bogdan Lovin va concura la prestigiosul European Young Chef Award, un eveniment de referință organizat de IGCAT (Institutul Internațional de Gastronomie, Cultură, Arte și Turism) și Catalonia, desemnată World Region of Gastronomy 2025.
Bogdan nu este singur în...
Chef Ceman Bogdan ,masterclass Timisoara
Chef Ceman Bogdan a impresionat la Timișoara cu un Masterclass Culinar de Excepție
Un nou val de talent culinar, având în frunte pe Alexia, Bogdan, Ariana, Ianis, Max, Bianca și Fabian, se ridică în peisajul gastronomic românesc. Pentru acești tineri, bucătăria nu este doar o meserie, ci o pasiune arzătoare, un univers în care își doresc să crească, să învețe și să-și forțeze limitele. Sunt exemple vii de dăruire și perseverență,...
Un Drum Culinar Clădit pe Pasiune și Rigoare
Un Drum Culinar Clădit pe Pasiune și Rigoare:
Chef Gheorghe Ciutacu: O Legendă Culinară
Chef Gheorghe Ciutacu: O Legendă Culinară, De La București la Inima Transilvaniei – Un Maestru al Gustului și al Mentoratului
Stelian Nistor: Un Chef cu Suflet
Stelian Nistor: Un Chef cu Suflet
Chef Alex Ciurea
"Preparatele trebuie sa aiba gust si rafinament. Fiecare dish sa contina o imbinare de mai multe texturi (moale, crocant, fiert, prajit). Farfuria sa arate impecabil." – Chef Alexandru Florin Ciurea
Siguranța alimentară este un factor foarte important, astfel trebuie să fim informați și să ținem cont de anumite elemente și în ceea ce privește recongelarea alimentelor, deoarece aceasta poate reprezenta un risc asupra sănătății.










